Zseniális megoldással sikerült elérnie, hogy „elviselhetetlen” anyósa soha többet ne látogassa meg

A brit férfit teljesen kikészítette, hogy naponta csak úgy megjelent, minden bejelentés nélkül.  De rájött, hogyan oldhatja ezt meg.
Kapcsolódó cikkek

Több éven át szenvedett felesége szüleitől, különösen anyósától egy brit férfi, aki a Redditen osztotta meg, hogyan sikerült megoldania az „elviselhetetlenné” vált problémát – írta a Mirror című brit bulvárlap. A férfi elmondása szerint felesége szülei napi rendszerességgel jelentek meg náluk, anélkül, hogy ezt előre bejelentették volna.

A leírás szerint az „elviselhető após”, és „az őrült anyós” semennyire sem tartja tiszteletben a magánszféráját, anyósa pedig folyamatosan az idegeire megy szűnni nem akaró zsörtölődéseivel. A váratlan látogatások éveken át zajlottak. Elmondása szerint többször is felvetette feleségének, hogy tenni kéne ez ellen valamit, de ő nem akart szembeszállni a szüleivel.

Aztán egy véletlennek köszönhetően kínálta magát a megoldás, hogyan szabadulhat meg az anyósi látogatásoktól. Egyszer, amikor náluk voltak, egy pók jelent meg a lakásban, és anyósa teljesen kiborult. Kiderült, hogy súlyos pókiszonya van, és rendes pánikrohamot kapott a sarokban ücsörgő, és semmit sem csináló pók láttán.

Ekkor jött az ötlet. A férfi úgy döntött, hogy vesz magának egy tarantulát, amit a nappaliba rakott hatalmas terráriumban helyezett el, ahol mindenki láthatja. Remélte, ezzel sikerül távol tartani az anyóst. És csodásan működött is. Az após még jár hozzájuk, de az anyós képtelen betenni a lábát a pókos lakásba.

A férfi mindezt az „Én vagyok-e a seggfej” című fórumban tette közzé, arról kérdezve az embereket, hogy vajon szemét húzás volt-e tőle. Nem az anyósriasztó beszerzése, hanem az, hogy nem mondta meg feleségének, hogy miért akart olyan nagyon venni egy tarantulát.

A több mint ezer kommentet hozó bejegyzésben a férj leírta, szerinte nem volt más választás azután, hogy neje évekig figyelmen kívül hagyta panaszait. És a Reddit felhasználói egyet értettek, és arra a döntésre jutottak, hogy a férj bizony nem volt seggfej.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock