Eladnak egy eredeti „Fake Taxit”, de a hátsó ülés alapos takarítást igényel

Nem kell úgy tenni, mintha nem tudná, miért.
Kapcsolódó cikkek

Egy ideig kevesebb, mint 350 ezer forintért meg lehetett vásárolni az eBayen egy eredeti Fake Taxit – írta a LADBible. A brit férfimagazin szerda délelőtti cikke szerint a használt járműre 23-an licitáltak, de aztán elszabadult a pokol.

Az Unlilad később már arról számolt be, hogy a licitálók száma már több mint 130, az ár pedig felkúszott 65 900 fontra, azaz több mint 24 millió forintra. Ami nem rossz összeg egy használt taxiért, aminek a leírása szerint nincsen forgalmija, nincsen rajta biztosítás és ki van vonva a forgalomból. Sőt, még azt sem tudják garantálni, hogy mentes a nemi betegségektől.

Azok, akik nem értik, miért olyan érdekes ez a jármű, hogy megőrülnek érte az emberek, valószínűleg azon kevesek közé tartoznak, akik nem néznek pornót az interneten. A Fake Taxi az egyik legismertebb pornós oldal, ami azzal tűnt ki a tömegből, hogy a szex jeleneteket egy áltaxiban forgatják.

A cég vezetője az Uniladnek megerősítette, hogy tényleg ők rakták fel az eBay-re az autót, és az valóban eredeti: az elmúlt két-három évben több mint 200 jelenetet vettek fel benne. Sőt, a jármű volt az első, amiben elkezdték gyártani a filmeket. Az autóhoz még egy eredetiséget bizonyító iratot is adtak.

https://twitter.com/FakeTaxi/status/1100454077731872768

Az autót már nem használták, és az egyik producer házánál állt. A felesége azonban ultimátumot adott neki, és kénytelen volt megválni a járműtől, hogy ne a nejétől kelljen elbúcsúznia.

A vevőnek az eBay-re feltett leírás szerint ajánlott alaposan kitakarítani az autót, hogy „megszabaduljon minden baktériumtól”, és hozzátették, nem vállalnak felelősséget, ha az új tulajdonos esetleg elkapna valamilyen nemi betegséget. „Igazán mocskos” – írták.

Egy járművet a cég egyébként már tavaly decemberben is eladtak, de azt csak filmstúdiók és producerek vásárolhatták meg.

https://twitter.com/FakeTaxi/status/1072820321659564032

Ha valaki most esetleg kedvet kapott volna, és meg szeretné vásárolni a taxit, annak van egy rossz hírünk. E cikk íráskor az eBay-ről már eltűnt az egész aukció.