Óvatosságra int a nő, aki szétzúzta a vagináját

Az első vibrátor kipróbálásának nehézségei.
Kapcsolódó cikkek

Nadia Bokody szexuális témájú cikkeket ír, bevallottan szexfüggő, most azonban arra figyelmezteti nőtársait, hogy az élvezetek hajhászásának bizony vannak árnyoldalai.

Az újságíró-szexológus arról mesélt, hogy válása után hónapokig nem volt része szexuális kalandokban, és mivel még új kapcsolatba nem akart belekezdeni, úgy döntött, megvásárolja élete első vibrátorát.

Már csak azért is, mert szakértőként tanácsokat adott egy női témákról szóló site-on, többek között a szexuális játékszerek használatáról – úgy, hogy még az életben nem próbált ki egyetlen vibrátort sem.

Aztán amikor megvásárolta első készülékét, hamar megbarátkozott vele.

Egészen addig, amíg fájdalmat nem érzett a leginkább érintett testrészében. Felkereste nőgyógyászát, aki – miután minden lelet negatív lett – rákérdezett, milyen sűrűn használja Nadia a kelléket.

Kiderült, hogy ez okozta a problémát: miután a nő közölte, hogy naponta legalább 5-6 alkalommal beveti az eszközt, ráadásul mindig maximumra állítva annak teljesítményét, az orvos azonnal eltiltotta a vibrátor-használattól, egészen a sebek begyógyulásáig.

Úgyhogy Nadia most már arra buzdítja az új kellékeket kipróbálókat, hogy csak lassan és fokozatosan adják át magukat az élvezeteknek. Ő pedig azóta is nagy barátja a szexuális segédeszközöknek, gyűjteménye egyre terebélyesebb.

(via Mirror; kiemelt fotó: Facebook)

Ki kellett operálni a végbeléből a vibráló vibrátort
És erről maga az érintett adott hírt a Facebookon.
Nyuszit találtak a földön, de vibrátor volt
Vicces hirdetéssel szórta tele a települést a megtaláló.