Lepisilte a lánykérést a férfi 3 éves kisfia – videó

Örök emlék.
Kapcsolódó cikkek

Az amerikai Kevin Przytula éppen féltérdre ereszkedett, hogy feltegye a Nagy Kérdést szerelmének a michigani Bay City egyik terén, amikor hároméves kisfia elintézte, hogy a lánykérést milliók lássák. Ugyanis miközben Allyssa Anter boldogan igent mondott, majd megcsókolta a kezét megkérő férfit, az egymásba belefeledkező pár csak azt nem vette észre, hogy közben a kis Owen letolta a nadrágját, majd belepisilt a jelenetbe.

A párnak végül csak fél perc után tűnt fel, hogy a meghatónak szánt lánykérés kabaréba ment át, pedig a kisfiú jól hallhatóan bejelentette, hogy ő márpedig oda fog pisilni.

A 27 éves Anter az Mlive című lapnak elmondta: nem ez volt az első eset, hogy Owen nyilvánosan pisilni kezdett. „Nem szokott senkinek sem szólni, csak fogja és letolja a nadrágját, és nekilát” – mondta el a menyasszony.

A videót Przytula 11 éves lánya, Kayleigh készítette, és gyorsan terjedni is kezdett, miután közzétették a Facebookon. A közösségi oldal azonban törölte a felvételt, miután valaki panaszt emelt ellene. Így végül a YouTube-ra tették fel, úgy, hogy kikockázták a kisfiú meztelen hátsóját. A videót azóta már csak ott 400 ezren látták.

Kiemelt fotó:YouTube/Kevin Przytula