Nagyon bizarr lett Macaulay Culkinék klipje

Pizzaálarcban imitál szólózást a Reszkessetek betörők sztárja. A videót az EMI letiltatta.

Mostanában ismét egyre többet hallunk Macaulay Culkinról. Bizony, ő az: a kis Kevin a Reszkessetek, betörőkből.

Hol azért, mert tőlünk már őt is elvették (karácsonykor nem lehetett megnézni a kalandjait); no meg az elmúlt évek komoly zűrjei miatt; mostanában pedig zenei pályafutása révén került reflektorfénybe.

Legutóbb azt nézhettük meg, ahogy 4 és fél percen át pizzát eszik; most egy ennél mozgalmasabb videó jelent meg a főszereplésével: kijött zenekara, a Pizza Underground első klipje.

Nos, tény, hogy mozgalmasabb, de őrültségfaktor tekintetében nem nagyon különbözik a Warhol-inspirálta performance-tól. Azaz a klip meglehetősen bizarr lett: a zenekar legendás Velvet Underground-számok saját verzióit adja elő – minden egyes dalszöveg a pizzáról szól; a klipben pizzás díszletek között, pizzajelmezben pizzát esznek.

És most következne a lényeg, a videó. Ám a klipet, amely néhány perce még elérhető volt, azóta (az EMI követelésének nyomán – vélhetően a szerzői jogokkal volt egy kis probléma) eltávolították a YouTube-ról. Még jó, hogy a Buzzfeed jóvoltából megmaradt egy gif Macaulay egyik csodálatos pillanatáról: