Megjárta gigamelleivel a kétgyermekes anyuka

Ma már sajnálja, hogy megnagyobbíttatta kebleit, mert éppen ez tett keresztbe karrierjének.
Kapcsolódó cikkek

Ma már bánja Josie Cunningham, hogy felturbózta a melleit. A 23 éves, kétgyermekes anyuka modellkarrier reményében feküdt kés alá. Hét hónapig várólistán volt, mire összejött a műtét, és átszámítva mintegy 1,6 millió forintért az eredeti 32A-ról egyből 36DD-re műttette melleit.

Forrás: YouTube

Josie abban a hitben volt, hogy az új csúcskebleivel már egyből keresett glamour modellé válhat, ám a terve dugába dőlt. Éppen a nagy mellei akadályozták meg abban, hogy kibontakoztathassa karrierjét. Állítja, a gigacicijeitől – amelynek műtéti ára az adófizetők pénzéből ment – képtelen volt modellkedni, elvesztette az önbizalmát, mert mindenki csak a kebleit bámulta, egyszóval zavarták őt, s ezért most újra vissza akarja kapni kisebb melleit.

A brit fiatalasszony most abban bízik, hogy a mellkisebbítő műtétnek a várólistája rövidebb lesz, és ezúttal hamar sorra kerül.

Az esete azonban nagy port vert fel az adófizetők szövetségénél, mondván nevetséges, hogy az adófizetők pénzéből zajlanak az ilyen jellegű beavatkozások.

Címkék: mellplasztika