Brutális fogyókúra bátraknak

Csak azoknak ajánlott, akik képesek lemondani a szilárd ételről akár hónapokra is.

Ha a tökéletes alakról vagy az örök fiatalságról van szó, akkor a nők egy része bármire képes. Nem írjuk azt, hogy minden nő, mert ez egyáltalán nem igaz, csupán egy kis részük. Azok, akik azzal kerülnek a hírekbe, hogy képesek sütőolajat fecskendezni az arcukba, hogy feszesebb legyen vagy betoninjekciókkal feltölteni a hátsófelüket, arról nem is beszélve, akik milliókat költenek plasztikai sebészekre, hogy megszabaduljanak a feleslegtől, és szép lassan már magukra is ráköszönnek a tükörben.

Nos, nekünk az az érzésünk, hogy a következő módszer elsősorban nekik szól. Ahhoz ugyanis, hogy valaki egy „mágikus” tapaszt varrasson a nyelvére kétszer hat öltéssel és heteken, sőt hónapokon keresztül csak folyadékon éljen, igencsak elhatározottnak vagy elvetemültnek kell lenni.

A Beverly Hillsben még aktívan tevékenykedő plasztikai sebész, Nikolas Chugay egyébként 2009-ben találta fel a szerinte ultrahatékony módszert. (Hogyne lenne ultrahatékony, amikor az elszenvedője gyakorlatilag hetekig éhezik?) Azt mondja, hogy páciensei egy hónap alatt általában 13 és fél kilót fogynak.

Ami a mellékhatásokat illeti, hát… A sebész azt állítja, hogy az eljárás veszélytelen, nincsenek mellékhatásai, honlapján ennek ellenére mégis arra figyelmeztet, hogy a tapasz a felhelyezés után akadályozhat a beszédben, sőt, a nyelv is megdagadhat tőle.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!