Villants lábat! – Szoknyakörkép télre

Három szoknyafazont mutatunk be, amit harisnyával kombinálva télen is bármikor hordhatunk, kivéve talán -20 fokos hideget.
Kapcsolódó cikkek

Bőr

2011-2012-ben minden divatos, ami bőrből készült, a szoknya sem kivétel ez alól. Választhatunk különböző fazonok közül, lehet mini vagy éppen térd alá érő, de a színekkel sem kell fukarkodnunk. A fekete bőraljakat bármivel kombinálhatjuk, akár üzleti megbeszélésekre is választhatjuk, fehér blúzzal párosítva, de bátran hordhatunk barna vagy akár piros színű bőrszoknyát egyaránt.

Kockás

Tipikus „iskolai egyenruha”-érzés, mellyel kislányos megjelenést csempészhetünk a mindennapokba. Ne feledjük „nem csak a 20 éveseké a világ”, tehát ha egy hosszabb fazont választva, egész nyugodtan viselhetik ezt a mintát érettebb hölgyek is.

Rakott

Ez a fazon tökéletes választás, ha egy szélesebb csípőt szeretnénk elrejteni vele. El kell oszlatni ugyanis egy tévhitet ezzel a ruhaneművel kapcsolatban, egyáltalán nem kövérít, hiszen az alj függőleges csíkozású, így akár nyújthatja is alakot, amennyiben a megfelelő hosszúságút választjuk.

Címkék: divatszoknyaGyőr