Halálra vertek egy magyar férfit az egyik németországi szórakozóhely előtt

Két társaság verekedett össze.

Tragédiával végződött egy verekedés vasárnap éjszaka a németországi Altöttingben, a Marienstraße egyik szórakozóhelye előtt. A balhé során egy 41 éves, magyar férfit úgy megvertek, hogy a kórházban belehalt a sérüléseibe. A bajor rendőrség közleményét a Blikk szemlézte.

Azt írták, hogy két társaság dulakodott éjjel kettő körül az egyik szórakozóhelynél. A nyomozás jelenlegi állása szerint három magyar állampolgár azért került összetűzésbe a klub biztonsági személyzetével, mert korábban kitiltották őket a szórakozóhelyről. A vita pedig verekedésig fajult.

Egy 33 éves, magyar férfi súlyos sérülést szenvedett a fejét ért rúgásoktól, egy 38 éves, német állampolgár pedig közepesen súlyos sérülést szenvedett a háromfős csoportból származó késszúrástól, ami a felsőtestét érte. Egy másik 41 éves, magyar állampolgár szintén számos, a felsőtestet és a fejet ért, heves rúgások következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, súlyos sérüléseibe a kórházban belehalt.

– közölték.

A német hatóságok elfogatóparancsot adtak ki a kést használó 22 éves, magyar állampolgár, valamint egy 35 éves és egy 27 éves, német állampolgár ellen. A három gyanúsítottat külön börtönökben helyezték el.