Fizetett a kislányoknak, hogy megronthassa őket, az egyik kiskorú anyja tudott a dologról, de nem érdekelte

A letartóztatott férfi meztelen fotókat is készített az áldozatairól. A 32 éves nő szabadlábon védekezhet.

Kislányokról készített meztelen fotókat tavaly júliustól idén augusztusig egy középkorú férfi. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ értesítette erről a rendőrséget.

A nyomozók elfogták és őrizetbe vették a férfit, majd gyermekpornográfia miatt hallgatták ki, gyanúsítottként. A férfi elismerte, hogy ő készítette a meztelen fotókat a lányokról, de elmondta azt is, hogy pénzért szexuális kapcsolatot létesített velük. Így szexuális visszaélés és gyermekprostitúció kihasználása miatt is felelnie kell. A bíróság elrendelte a letartóztatását. Telefonjait, melyekben számtalan fotót találtak az áldozataival, lefoglalták.

A fiatal lányok egyikének anyja a gyanú szerint tudott arról, hogy gyermeke drogot fogyaszt és a középkorú férfinak pénzért nyújt szexuális szolgáltatást. Ezt azonban nem jelezte a hatóságok felé. A 32 éves nőt kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt hallgatták ki a nyomozók. Az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.