Megtagadta a vallomást a 19 éves lány, aki négy embert is megkéselt Mosonmagyaróváron

Az ügyészség indítványozza az apját, a nagyanyját és két másik embert is megkéselő fiatal letartóztatását.

Nem tett vallomást a gyanúsítotti kihallgatása során az a 19 éves lány, akit azzal gyanúsítanak, hogy pár nappal ezelőtt négy embert is megkéselt Mosonmagyaróváron – tudta meg a 24.hu.

Mogyorósi Tünde, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a több ember ellen elkövetett emberölés bűntett kísérletével gyanúsított fiatal nő megtagadta a vallomást.

Sticz Tamás, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a bűncselekménnyel kapcsolatos érdeklődésünkre azt mondta, hogy az ügyészség indítványozza a lány letartóztatását.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a fiatal lány egy veszekedés után megkéselte szombat délután az apját és a nagyanyját Mosonmagyaróváron. A lány ezt követően a belváros felé vette az irányt, majd megszúrt egy vele szembe jövő férfit, s bement egy trafikba.

Az üzletbe egy 60 év körüli férfi is érkezett, akit szintén megszúrt a késével. A lány ezután egy másik trafikba rohant be, itt az eladó rázárta az ajtót és rendőrt hívott, végül pedig a TEK emberei fogták el és vitték be a rendőrségre.