Tűző napon vártak egy órán át a bejutásra a sárvári fürdő vendégei, az igazgató szerint ez visszaigazolás számukra

Egy beszámoló szerint morgott mindenki az idegességtől.

A nyugat.hu több olvasója is arról számolt be, hogy több mint egy órát voltak kénytelenek várni a bejutásra a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőnél kedden. A problémájuk ezzel az volt, hogy 35 Celsius-fokban kellett állniuk a tűző napon. Sokak gyerekekkel mentek.

Az egyik strandoló a laphoz eljuttatott levelében a következőképpen írta le a kialakult helyzetet:

mindenhol ideges emberek, morgott mindenki, fejükön törölköző, hogy védjék magukat a tűző naptól. A férjem beszél németül, a németek is nagyon mérgesek voltak.

Másikuk arról számolt be, hogy azért többször is volt már hasonló, de ilyen katasztrofális soha nem volt még a helyzet. Akik bejutottak az aulába, azok fulladoztak a hőségben, mert nem működött a légkondicionáló.

Kántás Zoltán, az intézmény ügyvezető igazgatója a nyugat.hu megkeresésére azt válaszolta: vendégeik észrevételei nagyon fontosak számukra, ezáltal tudnak szolgáltatásaik színvonalán javítani, ami a minőségi fürdőzés egyik alappillére. Ezen túl felsorolta egyebek mellett, hogy a hétköznapokon 6 pénztárral állnak vendégeink rendelkezésére, és hogy a közeljövőben terveik között szerepel további belépési lehetőségek kialakítása is.

Gondolatait azzal zárta: „nagy örömmel tölt el bennünket, hogy nagyon sok vendég keresi fel létesítményünket az év minden szakaszában, hiszen ez egy visszaigazolás számunkra, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel és annak szolgáltatásaival vendégeink elégedettek.”