Magyar Péter a Kutyapárt elnökével tárgyalt, az örök élet és az ingyen sör is téma volt

Azt is közölte, hogy a listavezetőkkel még a nyár folyamán folytatják az egyeztetést, a főváros működőképessége érdekében.

Karácsony Gergely és Vitézy Dávid után Kovács Gergellyel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökével is egyeztetett Magyar Péter Budapest jövőbeni működéséről – derült ki a Tisza Párt elnökének Facebook-posztjából.

A vasárnap esti találkozóról azt írta:

Elnök úrral egyetértettünk az örök élet és az ingyen sör fontosságában, valamint abban is, hogy az országnak és a településeknek is jót tenne, ha a Fidesz-DK szövetség a jövőben az ellenzéki térfélen tudna még inkább kiteljesedni és erősödni:)

Azt is közölte, hogy a listavezetőkkel még a nyár folyamán folytatják az egyeztetést, a főváros működőképessége érdekében.

Hozzátette:

Remélhetőleg addigra a Fidesz is talál valamelyik jachton vagy luxus szigeten Szentkirályi Alexandra helyett egy olyan kompetens fideszes képviselőt, akinek valóban fontos Budapest és az ott élők jövője.

Folytatódott a Gyurcsány-Magyar háború

Gyurcsány Ferenc újabb Facebook-bejegyzést szentelt Magyarnak, melyben neki szögezte a kérdést, hogy „ki volt a Fidesz ágyasa vagy két évtizedig, ő vagy mi?”

„Istentelenül tisztességtelen, ocsmány, amit ez a fickó művel: hazudik, gyanúsít, vádol, mószerol, mint a vízfolyás. Nélküle is sok szemétség volt itt, vele, egészen pontosan azzal, amit tesz, a szemétkupac is nőtt” – írta Gyurcsány, mire Magyar a kommentekben felhívta a DK elnökének figyelmét arra, hogy hőségriadó van, ezért érdemes árnyékba húzódni.

Kapcsolódó
Szentkirályi Alexandra visszautasította Magyar Pétert
A Tisza Párt elnöke kereste meg az egykori főpolgármester-jelöltjét.