Visszavitte a zacskó pénzt az üzletbe a betörő

Részegségével magyarázta akcióját a faddi férfi.

Letartóztatta a bíróság azt a faddi férfit, aki vasárnap reggel betört egy helyi boltba, majd később visszavitte a kasszából lenyúlt összeget.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a járókelők jelezték az üzlet egyik alkalmazottjának, hogy valami gond lehet, mert valaki italokat, csipszeket és egyéb árucikkeket rakott le az üzlet előtti padra. A bejelentő elmondta, hogy a betörő pénzt és mobiltelefont is lenyúlt az üzletből. 

police.hu

A rendőrök egy helyi férfit láttak a biztonsági kamera felvételein, amint ki-be járkál az üzletbe, és italokat, árukat visz ki, majd készít össze egy helyre. A pakkok között volt egy nejlonzacskó is 566 ezer forinttal, ezt először a betörő kivitte az üzletből, majd meggondolta magát és később visszarakta.

Még tartott a szemle, amikor a 29 éves tettes visszatért a helyszínre, és átadta a kasszából lenyúlt 80 ezer forintot, és a mobilt is. A férfi együttműködő volt az elszámoltatása során, és ittasságával magyarázta a történteket. Mivel a férfi a lopáson kívül egy zsarolásban is részt vett, ezért őrizetbe vették, és letartóztatták.