Így keresett milliókat Magyar Péter, amikor az állami szektorban dolgozott

Nyilvános Magyar Péter vagyonnyilatkozata.

Közzétette vagyonnyilatkozatát Magyar Péter, ennek alapján látható mennyit keresett a Tisza Párt vezetője korábban. A feltöltött EP-s vagyonnyilatkozatból jól látszik, hogy korábban hol, mikor, mennyi fizetése volt Magyar Péternek. Íme:

Magyar Péter a vagyonnyilatkozata szerint nem kap fizetést a Tisza Párt vezetéséért.

Kapcsolódó
Magyar Péter nyilvánosságra hozza a vagyonnyilatkozatát – Átnéztük, miként változott Varga Judit vagyoni helyzete a miniszterségétől a válásáig
A volt igazságügyi miniszter egy interjúban azt állította: a válásakor anyagilag is borzasztóan rosszul járt. Megnéztük, hogy alátámasztják-e ezt az eddigi vagyonnyilatkozatai. Magyar Péter szerint Varga Judit a vagyonmegosztáskor megköszönte neki a rugalmasságát. Közölte azt is, hogy hamarosan nyilvánosságra hozza a saját vagyonnyilatkozatát.

A hvg.hu már a Tisza többi EP-képviselőjének a nyilatkozatát is megnézte. Eszerint Dávid Dóra 3 évig a Facebookot is birtokló cég tanácsadója volt, ezalatt évente, átlagosan – alapbérből és bónuszból összeadódva – mai árfolyamon mintegy évi 90 millió forintot keresett.

Tarr Zoltánnak az utóbbi években több állása is volt. Üzleti és termékfejlesztési vezetőként 2023 január – augusztus között a CUBILOG Kft.-nél havi 970 ezer forintot, az azt megelőző 3 évben magánvállalkozó tanácsadóként évente átlagosan 9 millió forintot, a Magyarország Barátai Alapítványnál tanácsadóként az ott töltött 2 hónap alatt havi 631 ezer forintot, míg a Taramix Kft.-nél marketing menedzserként idén május és július között havi 330 ezer forintot keresett. Vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy az állami háttérintézmény Neumann Nonprofit Kft.-nél idén január és április között havi 992 ezer forintot keresett. Ez volt az a munkahely, ahonnan állítása szerint politikai szerepvállalása, Magyar Péter melletti kiállása miatt küldték el.

Kulja Andrásnak idén az év első 4 hónapjában a Semmelweis Egyetemtől havi 450 ezer, a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézettől január-április között havi 950 ezer forint jövedelme származott. Emellett egyéni vállalkozóként január-június között havi majdnem 1,2 milliós bevételhez jutott. 2023-ban a Péterfy Sándor utcai Kórház és Rendelőintézet orvosaként 11 hónap alatt keresett 26 millió forintot, vagyis az orvosi alapbére plusz az ügyeleti pótlék mintegy 2,36 milliós fizetést tett ki.