Kórházba került Dézsi Csaba András

„Amikor a hóhért akasztják” – írta a kórházi ágyról a győri polgármester.

A kórházi ágyról posztolt péntek délután Győr jelenlegi polgármestere, Dézsi Csaba András. A bejegyzésében azt írta, hogy „átmeneti üzemzavar miatt” reggel a szubintenzíven kötött ki.

No, de most már helyre állt minden! Hála a kollégák gyors és lelkiismeretes munkájának, amit ezúton is hálásan köszönök mindenkinek

– zárta posztját a városvezető, állapotáról azonban nem árult el többet. Kerestük a győri polgármesteri hivatalt a történtekkel kapcsolatban, ha érkezik válasz, frissítjük a cikket.

Októberig látja még el a polgármesteri teendőket Győrben Dézsi Csaba András, utána viszont távozni lesz kénytelen a hivatalából. A júniusi önkormányzati választáson a Fidesz által indított inkumbens jelölt hatalmas csatában szenvedett vereséget a civil (és némi ellenzéki) támogatással induló Pintér Bencétől. A különbség olyan kicsi volt kettejük között, hogy Dézsi indítványának engedve újraszámolták a szavazatok egy részét, a végeredményen azonban ez nem változtatott, sőt Pintér  előnye a nap végén csak még nagyobb lett, így ő lesz októbertől Győr első embere. Dézsi ugyanakkor egyéniben nyerni tudott júniusban, így a képviselő-testületben szerzett egy széket magának.

Kapcsolódó
Nem sikerült megülnie egyszerre hat lovat a fideszes polgármesternek
Egy bevallottan elfogult élménybeszámoló arról, hogyan buktathatta meg egy újságíró Dézsi Csaba Andrást Győrben.