Egy 6 éves kisfiú megrúgásával is vádolják A. Tibor karateedzőt

Erről a gyerek édesanyja beszélt az RTL-nek.

Tavaly tavasszal úgy megrúgott egy 6 éves kisfiút a bántalmazással vádolt karateedző, hogy a gyerek edzés közben bepisilt – ezt állította a gyerek édesanyja az RTL Híradójának.

A. Tibor egy héttel ezelőtt szerepelt először hírekben, amikor kikerült róla egy olyan felvétel, amelyen az látható, hogy a férfi úgy felrúg egy 7 éves kisfiút, hogy a gyerek fejre esik. Szerencsére a fiún volt sisak, mert éppen a szolnoki kalandparkban voltak kiránduláson. Azóta egykori tanítványa nemi erőszakkal is megvádolta a férfit.

A.-t a Magyar Karate Szakszövetség (MKSZ) minden karateoktatási tevékenységtől véglegesen eltiltotta, megfosztották a mester cím használatától és dan fokozataitól megfosztották, valamint edzői engedélyét visszavonták. Az MKSZ jászberényi székhelyű egyesületét, a Yakuzákat is eltiltotta a táborszervezéstől, és kizárta a szövetségből.

A rendőrség garázdaság vétségének gyanújával indított nyomozást, de vizsgálják, hogy a férfi elkövetett-e súlyosabb bűncselekményt is. A férfit még nem tudták kihallgatni, mert külföldön van.