Őrjöngve követelte a recepcióstól egy angolul beszélő férfi, hogy adjon ki neki egy hotelszobát

Pénzbüntetést kértek a bűnösségét beismerő férfire.

Garázdaság miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly novemberben őrjöngve követelte egy helyi hotelben azt, hogy adjanak ki neki szobát.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője azt közölte, hogy a férfi november negyedikén 01 óra 28 perckor ittasan belépett a tatabányai hotel aulájába, és angolul követelte a recepcióstól, hogy adjon ki neki szobát.

A recepciós jelezte, hogy nincs szabad szoba a szállodában, és másik hotelt ajánlott, ami miatt a férfi angolul szidalmazni kezdte,  eközben a recepciós pult felé haladt. A recepciós többször is távozásra szólította fel az elkövetőt, aki ennek eleget téve a kijárat felé indult, közben továbbra is trágár szavakat kiabált és a kezeivel hadonászott.

– közölte az ügyész.

ugyeszseg.hu

Amint a férfi az utcára ért, a recepciós távvezérlő gombbal bezárta az üvegajtót. Ezen annyira felhúzta magát az elkövető, hogy ütlegelni kezdte tenyérrel az ajtót, és átrendezte az ajtó mellett lévő tuját. A bejárati ajtóban és a cserepes növényben sérülés nem keletkezett. Az ügyészség pénzbüntetést kért a bűnösségét beismerő férfire.