Bedrogozva lövöldözött az erkélyéről M. Ádám, a megvádolt reality-szereplő azt állítja, klipet forgatott

Felfüggesztett szabadságvesztést kértek a celebre, aki fegyverrel, karddal, és golyóálló mellényben mászkált Budaörsön.

Fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette és kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat a Budaörsi Járási Ügyészség a korábban reality showkban szereplő M. Ádámmal szemben. mert tavaly decemberben drog hatása alatt lövöldözött az erkélyéről, majd gázfegyverrel és karddal, golyóálló mellényben masírozott Budaörsön.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre a név említése nélkül azt mondta, hogy büntetővégzésben meghozandó felfüggesztett szabadságvesztést kértek a vádlottra.

A vádirat szerint a 33 éves férfi tavaly december negyedikén kábítószert fogyasztott a budaörsi lakóhelyén. Ezt követően kiment lakásának erkélyére ahol vonyítani kezdett, majd egy gáz- és riasztó fegyverrel több lövést is leadott. Ezután felvett egy golyóálló mellényt, magához vett egy kardot és a már használt fegyvert, majd nyakába vette a várost.

ugyeszseg.hu

A budaörsi rendőrök megpróbálták ellenőrzés alá vonni M. Ádámot, de a felszólításukra zavartan reagált és a fegyvere irányába nyúlt. Ekkor az intézkedő rendőr figyelmeztető lövést adott le, majd gázspray és testi kényszer alkalmazásával elfogták a volt reality-szereplőt. A rendőrség korábban azt közölte, hogy a férfi drogtesztje és alkoholszondája is pozitív eredményt hozott. Az ügyész a vádlott vallomását firtató kérdésünkre az alábbiakat mondta:

A terhelt azt állította, hogy azért lövöldözött erkélyéről és vette elő a kardot, mert erről felvételt készített, és ezt egy klipben akarta később felhasználni. Elmondása szerint azért volt nála az utcán a kard és a fegyver, mert el akarta vinni máshová.

Az ügyészség büntetővégzésben meghozandó felfüggesztett büntetést kért rá.