Késsel fenyegette a biztonsági őröket és a dolgozókat egy férfi a diósgyőri Pennyben

Meg akarta tartani az ellopott szeszes italokat, de menekülés közben elesett, így utolérték és elkapták. A bíróság letartóztatta a rablással gyanúsított férfit.

Késsel fenyegette a biztonsági őröket és a dolgozókat egy férfi az egyik diósgyőri Pennyben, hogy megtarthassa a lenyúlt szeszes italokat – tudta meg a 24.hu. A Miskolci Járásbíróság elrendelte a rablással gyanúsított férfi letartóztatását.

A Miskolci Törvényszék az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a gyanúsított a nála lévő bevásárló táskába tett öt üveg szeszesitalt az egyik miskolci áruházban, miután leszedte róluk a csipogókat.

A gyanúsított fizetés nélkül igyekezett távozni az üzletből, azonban a biztonsági őr észlelte cselekményét és feltartóztatta, majd egy külön helyiségbe kísérte. A gyanúsított ezt követően annak érdekében, hogy a szeszesitalokat meg tudja tartani, kést rántott, a dolgozókat megszúrással fenyegette, így ki tudott jutni az épületből.

– közölte közleményében a törvényszék.

A biztonsági őrök ezt követően üldözni kezdték a gyanúsítottat egy vásárlóval, aki tovább fenyegetőzött a késsel. A férfi menekülés közben azonban elesett, és elejtette a kést. A biztonsági őrök ekkor utolérték, és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A bíróság szökés, elrejtőzés, és bűnismétlés veszélye miatt elrendelte a gyanúsított letartóztatását.