Árpád hídi baleset: két sérültnek súlyos az állapota

Ezt közölte az Országos Mentőszolgálat.

Az Árpád hídon történt három halálos áldozattal járó szerda esti baleset négy sérültje közül kettőnek súlyos az állapota, közölte a hvg.hu megkeresésére az Országos Mentőszolgálat.

Azt is elárulták, hogy két másik személyt könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Mint ismert, csütörtökön Budapesten az Árpád híd közepén három autó ütközött össze a Pestről Budára vezető oldalon. A balesetet okozó férfi a tragédiát megelőzően odalépett egy a Tavasz utcában parkoló taxihoz, amikor a sofőr dohányzott, majd bepattant a járműbe. A kocsi tulajdonosa megpróbálta visszaszerezni az autót, és dulakodni kezdett a férfival. A tolvaj azonban erősebbnek bizonyult, és elhajtott a helyszínről.

A forgalommal szemben felhajtott az Árpád hídra, majd egy anyagi káros balesetet okozott. A férfi azonban nem állt meg, és továbbhajtott Pest felé. Ezt követően, a margitszigeti bejárónál történt a balesetsorozat második része, amelyben egy szürke Suzuki és egy másik taxi volt érintett. A balesetet okozó 43 éves férfi, és a Suzukiban ülő 34 éves férfi és 32 éves nő a helyszínen meghalt. A másik taxiban ülő sérülteket kórházba vitték.

A rendőrség sajtótájékoztatót tartott az esettel kapcsolatban, ennek részleteiről itt írtunk bővebben.

Kapcsolódó
Nyomoz a rendőrség a belvárosi taxisfenyegetés miatt
Azért kértek számon egy taxist, mert az utasára várt.