Kis híján halálra szurkáltak egy fiatalt Tatabányán, mert az véletlenül hozzáért egy párjával sétáló nő vállához

Életmentő műtétet hajtottak végre a négyszer is megszúrt fiatalemberen. Részbeni beismerő vallomást tett a támadó.

Kis híján meggyilkoltak egy ukrán fiatalt Tatabányán azért, mert az véletlenül hozzáért egy párjával sétáló nő vállához. A megszurkált férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása után azonnali életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

Stoller Katalin, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a a bűncselekménnyel gyanúsított ukrán férfi részbeni beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során.

police.hu

Az ügyész tájékoztatása szerint egy ukrán férfi egy lakótelepen sétált hazafelé vasárnap este, amikor egy lépcsősoron szembe találkozott a baráti társaságával arra sétáló később – ugyancsak – ukrán áldozatával. A sértett véletlenül meglökte az elkövető barátnőjének a vállát. Az elkövető ekkor dühében elővett egy kést, és háromszor hátba, egyszer pedig oldalba szúrta az áldozatát.

A szúrásokat követően a megkéselt fiatal férfi a barátaival elmenekült a helyszínről. Ezt követően mentőt hívtak az életveszélyesen megsérült fiatalhoz, akit azonnal megműtöttek a kórházba szállítása után. Az ügyészség indítványozta a támadó letartóztatását.