Meg akarta erőszakolni a testvére lányát egy borsodi férfi, állítja, az unokahúga kínálta fel neki magát

Pár percen belül kétszer is ágyra lökte a lányt és erőszakoskodott vele.

Meg akarta erőszakolni a testvére lányát egy harmincas éveiben járó borsodi férfi. A Szerencsi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt állítja bíróság elé.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 5 év 6 hónap börtönt és 6 év közügyektől eltiltást kértek a bűnösségét tagadó férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A vádirat szerint a férfi egy tavaly májusi délután átment az utcában lévő másik családi házba, és egyedül találta otthon a testvére nagykorú lányát. A férfi akarata ellenére is szexuálisan közeledett az unokahúga felé, testszerte csókolgatta, majd erővel az ágyra lökte, lehúzta róla a felsőjét és szexuális cselekményt végzett a sérelmére.

A lány  védekezett és sikerült magától ellöknie a férfit, aki kiment az ingatlan udvarára, de két perc elteltével visszament a lakásba, majd ismét az ágyra lökte a nőt. Ekkor is csókolgatta, és újból szexuális cselekményt végzett a sérelmére, majd miután abbahagyta, távozott a házból.

Az ügyész azt mondta, hogy a férfi tagadta a bűnösségét és azt állította, hogy a lány kínálta fel magát neki. A lány hatályos magánindítványt terjesztett elő a történtek után. Az ügyészség öt és fél év börtönt kért a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére.