Életveszélyes fejsérüléseket találtak az orvosok a füstmérgezés miatt kórházba szállított asszonyon

Letartóztatták az élettársát.

Véletlenül vették észre az orvosok, hogy nem csak füstmérgezés miatt kell ellátni egy kórházba szállított nőt. Életveszélyes fejsérüléseket találtak rajta ugyanis az ellátása során.

A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított idén januárban költözött a nőhöz, s mind a ketten italozó életmódot folytattak. Néhány nappal ezelőtt a férfi ketchupot öntött a kanapén fekvő asszonyra és azt rótta föl neki, hogy az „lenézi” őt. Ezt követően veszekedtek, majd a férfi ráült az asszonyra és bántalmazni kezdte. Miután a nő könyörgött neki, hogy ne üsse őt tovább, a férfi felhagyott a cselekménnyel.

Másnap délelőtt a gyanúsított próbált kedves lenni az élettársához, azonban az asszony közölte, nem felejti el, mit tett vele. Emiatt a férfi megragadta a karjait és a terasz korlátjának lökte. Az eseményeknek az vetett véget, hogy az ingatlanon megjelent egy szomszéd és közölte velük, hogy ég a házuk. Ezt követően a mentők füstmérgezés gyanúja miatt kórházba szállítottak a nőt.

Ott az orvosok meglátták a sérüléseit és ellátták azokat. A bántalmazás következtében a nő olyan fejsérüléseket szenvedett, amelyek életveszélyes állapotot eredményeztek. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészséggel, és letartóztatta a férfit. A döntést az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, de a védő fellebbezett, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.