Szilánkos arccsonttörést szenvedett a férfi, akit agyba-főbe vert az élettársa a munkásszállón

Négy év börtönt is kaphat a súlyos testi sértéssel és rongálással vádolt másik férfi.

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki élettársát, egy másik férfit bántalmazott a munkásszállón lévő közös lakóhelyükön.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a két férfi között hangos veszekedés alakult ki idén nyáron a közös szobájukban, melynek során a vádlott ököllel és egy seprű nyelével több esetben is arcon ütötte a másik férfit. A sértett a bántalmazás következtében szilánkos arccsonttörést és járomcsonttörést szenvedett el, melyek nyolc napon belül gyógyuló, súlyos sérülések.

A terhelt ezen felül 168 ezres rongálási kárt okozott a munkásszálló felszerelésének a megrongálásával. A férfi a fürdőszoba ajtaját levette és a folyosóra dobta, a szoba ablakát kitörte, behorpasztotta és letépte a hűtőszekrény ajtaját, letépte a zuhanykabin ajtaját, és  elgörbítette a ruhásszekrényben lévő ruhaakasztó rúdját is.

Az ügyészség súlyos testi sértés bűntettével és kisebb kárt okozó rongálás miatt állítja bíróság elé az elkövetőt, aki akár négy év letöltendőt is kaphat.