Állítja az ájult párját sorsára hagyó dunaföldvári férfi, csak egy pofont adott

A férfi rázárta az életveszélyes sérülést szenvedő élettársára az ajtót, majd lelépett. A rendőrök szabadították ki a nőt.

Egy 39 éves dunaföldvári nő tett bejelentést arról, hogy pár nappal ezelőtt ököllel esett neki az élettársa, amitől ő elvesztette az eszméletét, és csak egy órával később tért magához. Elmondta még, hogy a lakásból nem tud kimenni, mert a párja rázárta az ajtót és elvitte a kulcsot.

A bejelentést követően a dunaföldvári zsaruk bejelentő lakcímére mentek, ahol a bejárati ajtót bezárva találták. A lakásban tartózkodó nővel beszéltek, aki megemlítette, hogy az ablakok be vannak csavarozva, így azokon sem tud kijutni.

Ezt követően a bejelentő beleegyezésével testi erővel benyomták az ajtót, így a sérült nő végül ki tudott jönni a lakásból. A jelen lévő mentősök megvizsgálták, majd sérülései miatt kórházba szállították.

Kis idő múlva a bántalmazó férfi is előkerült, őt a kollégák a helyszínen elfogták, majd bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították. A kórház tájékoztatása szerint a nő életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfival szemben. A gyanúsított elismerte, hogy adott egy pofont az élettársának, de azt tagadta, hogy ököllel is ütötte volna. A 44 éves férfit őrizetbe vették, majd letartóztatták.