Kitiltotta az exe, a nő visszament éjjel, majd véresre karmolta és összetörte a befőttjeit

Felfüggesztettet kértek az agresszív nőre.

Erőszakkal, éjjel elkövetett magánlaksértés és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, akit párkapcsolatuk megszakadását követően a férfi kitiltott a házából, ő azonban a kerítésen átmászva, máskor a kaput leemelve a tiltás ellenére visszament hozzá. A férfinak végül rendőri segítséget kellett kérnie a nő eltávolításához, aki ráadásul dühében a befőtteket is összetörte.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a mélykúti nő és a férfi között korábban bizalmas viszony alakult ki, melynek során a nő rendszeresen az egyedülálló férfi mélykúti házában tartózkodott. Tavaly szeptemberben azonban megromlott a viszonyuk és és a férfi a  házból is kitiltotta a nőt, mivel többször agresszívan viselkedett vele: szándékosan összetörte az ingóságait, továbbá kiabált és dulakodott is a férfival, amikor ő nem tett eleget a kéréseinek.

A nő tudta, hogy nem mehet be a házba, ezért éjjel a zárt kerítésen bemászva bement az udvarra, ahol különböző okokra hivatkozva be akart jutni a lakóházba. Hiába utasította vissza a férfi és helyezte kilátásba a rendőrség értesítését, a nő a tiltás ellenére is bemászott az épületbe a bejárati ajtó üveghiányos nyílásán keresztül. Végül a nő csak a kiérkező rendőrjárőr felszólítására hagyta el az ingatlant.

Alig néhány nap múlva ismét próbálkozott. Ekkor a zárt bejárati kaput leemelve jutott be a férfi udvarára, majd ismét a törött ablakú bejárati ajtón keresztül bement hozzá, aki azonnal távozásra szólította fel. Az ismételt kiutasítás miatt érzett dühében a nő ekkor összetörte a férfi befőttjeit, majd dulakodni kezdett vele, ennek során pedig az arcán és a karján is véresre karmolta. A férfinak ismét a kiskunhalasi rendőrök segítségét kellett kérnie a nő eltávolításához. Az ügyészség felfüggesztettet börtönt kért a nőre.