Csongrád-Csanádban egy új képviselőt avatnak

Békéshez hasonlóan Csongrád-Csanád megyében is négyből három képviselő megőrizte mandátumát: Szabó Sándor megtartotta Szegedet az ellenzéknek, míg Szentesen Farkas Sándor, Hódmezővásárhelyen pedig Lázár János marad a körzet egyéni képviselője.

Békéshez hasonlóan Csongrád-Csanád megyében is négyből három képviselő megőrizte mandátumát: Szabó Sándor megtartotta Szegedet az ellenzéknek, míg Szentesen Farkas Sándor, Hódmezővásárhelyen pedig Lázár János marad a körzet egyéni képviselője. A megye 2. számú egyéni választókerületében viszont a Fidesz cserére szánta el magát, B. Nagy László helyén az addig önkormányzati képviselőként dolgozó Mihálffy Bélát indította, aki elődjéhez hasonlóan hozta a körzetet, 96.63 százalékos feldolgozottságnál 46.01 százalékon áll, és ezzel minimálisan jobb eredményt is ért el, mint B. Nagy négy évvel ezelőtt (44.62%).

Mihálffy Béla 52 éves, korábban a szeged-kiskundorozsmai részönkormányzat vezetője volt, illetve a Sport és Ifjúsági Bizottság alelnökeként és a Városüzemeltetési Bizottság tagjaként dolgozott.