10 év fegyházat kértek a 11 éves nevelt lányával erőszakoskodó ercsi férfire

A borzalmakra úgy derült fény, hogy a kislány elmondta az anyjának, miket művel vele a mostohaapja. Tagadja tettét a férfi.

Minősített szexuális erőszakkal vádolja a Fejér Megyei Főügyészség azt az ercsi férfit, aki rendszeresen szexuális cselekményeket végzett a 11 éves nevelt kislányával két évvel ezelőtt.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy tíz év fegyházat és tíz év közügyektől eltiltást kértek a férfire. Hozzátette, a vádlott tagadta a bűnösségét a nyomozati szakban.

A nyomozás adatai szerint a férfi házastársával, annak testvérével, három közös gyermekükkel, továbbá a házastársa előző kapcsolatából született 11 éves kislánnyal élt együtt egy házban. A vádirat úgy fogalmazott, hogy a férfi 2020 elejétől hetente többször a kiskorú lánnyal hol erőszakkal, hol az alvó gyermek védekezésre képtelen állapotát kihasználva szexuális cselekményt folytatott.

A borzalmakra úgy derült fény, hogy a gyermek elmondta a történteket az anyjának, aki megtette a feljelentést a rendőrségen. Az ügyészség tíz év fegyházat kért a férfire azzal, hogy minden olyan tevékenységtől és foglalkozástól tiltsák el, amely során 18 év alatti személlyel kapcsolatba léphet.