Kitartóan tagad a kilencéves kislányával erőszakoskodó férfi

Letartóztatásban marad a négygyermekes szabadkígyósi férfi.

Letartóztatásban marad az a szexuális erőszakkal vádolt négygyermekes szabadkígyósi férfi, aki rendszeresen szexuális cselekményekre kényszerítette a kilencéves kislányát.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség tájékoztatása szerint az 51 éves férfival szemben azért indult büntetőeljárás, mert rendszeresen szexuális cselekményeket végzett és végeztetett kilencéves kislányával 2015 és 2020 között, amikor a felesége nem tartózkodott otthon.

A férfi ezen magatartásával súlyos szexuális és érzelmi traumát okozott a kislányának, veszélyeztette a testi, érzelmi és az erkölcsi fejlődését. Hozzátették, a férfi nem ismerte be a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A vádemelést követően a törvényszék fenntartotta a férfi letartóztatását, aki fellebbezett a döntés ellen.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azonban nem tartotta alaposnak a fellebbezést és az elsőfokú végzés helybenhagyására tett indítványt. A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla egyetértett a fellebbviteli főügyészség indítványával és szökés, elrejtőzés, továbbá a bűnismétlés és a bizonyítás meghiúsításának veszélye miatt fenntartotta a férfi letartóztatását.