Terence Hillt és Ronaldinhót kísérte Curtis gyilkossággal gyanúsított testvére

Egy biztonsági szolgálat tagjaként világhírű sztárok sokasága mellett tűnt fel korábban, most Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítják.

Mint korábban megírtuk, kommandósok csaptak le kedd hajnalban Budapesten és Gyömrőn azokra a férfiakra, akiket azzal gyanúsítanak, hogy több mint egy évtizeddel ezelőtt megölték az MTK volt labdarúgóját, Katzenbach Imrét.

Az elfogott három személy közül a 49 éves Sz. Lajost és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény konkrét elkövetésével, míg harmadik társukat, a szintén 51 éves H. Lászlót felbujtással gyanúsították meg kedden a nyomozók.

A Pesti Srácok információi szerint az egyik emberöléssel gyanúsított férfi az ismert rapper, Curtis testvére, aki korábban hivatásos katona volt. A Blikk most további információkat is közölt Sz. Lajosról, aki a lap szerint egy biztonsági szolgálat tagjaként világhírű sztárok sokaságát kísérte budapesti látogatásuk során. Feltűnt többek között a színész Terence Hill, vagy a focista Ronaldinho és Puyol oldalán.

A másik feltételezett elkövetőt, L. Istvánt korábban az éjszakai életben is jól ismerték, kidobóként tevékenykedett. A férfi ellen több eljárás is indult régebben, egyszer például jogszerűtlen eszközökkel próbált távol tartani taxisokat a repülőtértől – írja a Blikk, amely  úgy tudja, a keddi akcióban a TEK főigazgatója, Hajdú János maga is bevetési ruhában vett részt.

A bűncselekmény részleteiről és következményeiről itt olvashat:

Kapcsolódó
Előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsították meg Curtis testvérét
A Katzenbach Imre megölésével gyanúsított három férfi akár életfogytiglant is kaphat bizonyítottság esetén. A főügyészség indítványozta a letartóztatásukat.