Videón az esztergomi szórakozóhely előtti tömegverekedés

Öt férfi ellen emeltek vádat csoportosan elkövetett garázdaság miatt.

Csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal az öt férfival szemben, akik tavaly októberben összeverekedtek az egyik  esztergomi szórakozóhely előtt.

Az öt férfi egy esztergomi szórakozóhelyen bulizott. Közülük három férfi már a tánctéren szóváltásba keveredett egymással, majd dulakodni kezdtek és kölcsönösen megütötték egymást. A férfiakat a szórakozóhely biztonsági személyzete kivezette az utcára a helyiségből.

Két férfi azonban nem nyugodott bele ebbe, s vitatkozni kezdett az egyik biztonsági őrrel, a vitába bekapcsolódott a többi férfi is, majd az utcán ismét összeverekedtek, állva, majd a földön fekve rúgták, ütötték egymást. A verekedőket végül a többi vendég választotta szét.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a férfiakkal szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság az öt férfi közül négy férfival szemben pénzbüntetést, a korábban már garázdaság miatt is büntetett társukkal szemben pedig elzárást kért.