Brutálisan megkínozta a gyermekei anyját egy féltékeny biztonsági őr Nyíregyházán

Hét év börtönt kért rá az ügyészség.

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki életveszélyes sérülést okozott az élettársának a féltékenysége miatt.

A férfi öt éve élt élettársi kapcsolatban a nővel, és a kapcsolatukból két gyermek is született. A külföldön, biztonsági őrként dolgozó férfi tavaly év végén ötven nap elzárást kapott, mert nem fizetett be egy pénzbüntetést. Hazatérve már a repülőtéren kérdőre vonta a két gyerekkel rá váró nőt, hogy miért nem fizette ki a pénzbüntetését, emellett hűtlenséggel is meggyanúsította.

Az éjszakát egy szállodában töltötték, ahol a férfi többször is megütötte az asszonyt, majd arra kényszerítette, hogy a földön aludjon.  Másnap hazautaztak Nyíregyházára, ahol az otthon lerészegedő férfi előbb kalapáccsal ütlegelte az ágyon ülő asszony lábát, később a földre rántotta, majd ököllel nekiesett és többször is megszúrta.

Közben azt ismételgette, hogy azért bántja, mert számára szenvedés volt az ötven nap elzárás. Ezután egy harapófogóval ütött a nő fejére és tovább szurkálta a késsel. A férfi csak akkor volt hajlandó mentőt hívni a nő könyörgésére, ha azt mondja majd, hogy ismeretlenek bántották.

A bántalmazás következtében a megkínzott asszony rengeteg sérülést szenvedett, a mellkasán ejtett szúrt seb miatt pedig életveszélyes állapotba is került. A tettét beismerő férfit letartoztatták  Az ügyészség hét év börtönt kért az elkövetőre arra az esetre, ha már az előkészületi ülésen beismeri a tettét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról is.