Korábban is rappelt a fóti gyermekváros egyik lakója, akkor mégsem indult ellene vizsgálat

Korábban megírtuk, hogy vizsgálat indult a Fóti Gyermekotthonban, miután az egyik lakó, egy 17 éves fiú rapben fejtette ki véleményét a bezárásra

Korábban megírtuk, hogy vizsgálat indult a Fóti Gyermekotthonban, miután az egyik lakó, egy 17 éves fiú rapben fejtette ki véleményét a bezárásra ítélt gyerekotthon kapcsán. A klipet Szél Bernadett független országgyűlési képviselő megosztotta a Facebook-oldalán, a rappelő fiú egyik ismerőse hozzászólásában leírta, hogy retorzió érte a fiút. Állítólag az intézményvezetés vizsgálatot indított, és nem is engedi dolgozni a fiút – pedig nemcsak pénzkereseti lehetőség ez számára, hanem terápiás jellegű is – értesült a Népszava.

De Kislőrincz Dávid nem most rappelt először Fóton. A Facebookon egy néhány hónappal ezelőtti fellépéséről is van fent videó, és akkor semmi probléma nem lett belőle.

Az új klip szövegében egyébként olyan mondatok szerepelnek, mint

Gyermekváros maradj még talpon, érted is szól most a hangom, az otthonunkat ne vegyék el tőlünk, mert amin áll, az a mi földünk

És

Mi a gyász van veled, ember, annyi pénzed van, mint a tenger, mégis tőlem akarsz most lopni, a pályáról így akarsz lemosni?

Meg

Menekült srácokkal riogatsz, kamukerítésről ha bizti írogatsz, mi Mohameddel rúgjuk kint a bőrt, te meg a kerítésednél állhatsz őrt.