Isaszegi gyilkosság – megszólalt a rendőrség

Egy 32 éves férfit és egy 37 éves nőt gyanúsítanak az emberöléssel.

A Blikk szerint a környék összes rendőre kivonult az isaszegi  házhoz, ahol csütörtökön este egy testvérpár vitája fajult el. A szóváltás dulakodássá fajult, a lap információi szerint az egyik feldühödött fivér szíven szúrta testvérét. A Blikk kereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki későbbre ígért tájékoztatást.

Frissítés!

A Pest megyei rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy 32 éves isaszegi férfi és egy 37 éves isaszegi nő ellen. A nyomozás jelenlegi adatai szerint csütörtökön délután egy isaszegi házban ők támadtak rá a 31 éves helyi férfira.

A házban a 37 éves nő megpróbálta késsel megszúrni a sértettet, aki az udvarra menekült, ahol a 32 éves gyanúsított késsel mellkason szúrta. A sértettet a mentők vitték kórházba, ahol később belehalt sérülésébe.

A Pest megyei rendőrök rövid időn belül Isaszegen elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Őrizetbe vették őket, előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására. A rendőrség közölte: a szükséges erőkkel van jelen Isaszegen, a településen nyugalom van.