Ez áll Orbán Viktor választóknak írt levelében

Brüsszel, migránsok, Soros György.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy Orbán Viktor levelet küld a választóknak, amelyben felhívja a figyelmet az Európai Bizottság állítólagos beismerésére a migráció fokozásával kapcsolatban.

Részletesen cáfolja az Európai Bizottság Orbán propagandáját
Nincsenek titkos terveik a migráció fokozására, sőt, a menekültválság előtti szintre szorították az illegális bevándorlást.

A 444.hu egyik munkatársa délután meg is kapta a miniszterelnök levelét.

Orbán arról ír, Brüsszel semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terrortámadásaiból és még több bevándorlót akarnak Európába hozni.

A bürokraták most arra készülnek, hogy újabb intézkedésekkel ösztönözzék a bevándorlást. A migránsvízum és a migránsbankkártya bevezetését követően több pénzt adnának Soros György bevándorlást támogató szervezeteinek. Továbbra is kötelező kvótákkal akarják szétosztani a bevándorlókat.

A miniszterelnök ezután úgy fogalmaz, mi, magyarok úgy döntöttünk, nem akarjuk, hogy hazánk bevándorlóország legyen.

Meg akarjuk védeni biztonságunkat és keresztény kultúránkat. Ezért építettünk kerítést és ezért védjük a határainkat. A brüsszeli bürokraták azonban nem akarják tiszteletben tartani a döntésünket. Annak érdekében, hogy céljukat elérjék, meg akarják törni a bevándorlást ellenző országok ellenállását.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd