Előbb kielégítette, majd poroltóval verte alkalmi szexpartnerét egy fiú

Kevesellte a szolgáltatásért kapott összeget.

Rablás és más bűncselekmény miatt indult eljárás egy férfi ellen, aki előbb kielégített, majd kirabolt egy alkalmi szexuális kapcsolatra vágyó másik férfit.  A Pécsi Járásbíróság 5 év börtönre ítélte O.K. vádlottat rongálás és rablás miatt. Az ügyész, a vádlott és a védő fellebbezése folytán indult másodfokú eljárásban a Pécsi Törvényszék 4 évre enyhítette a férfi büntetését.

O. K. alkalmi szexpartnert keresett. Amikor észrevette a fiút megállt mellette a kocsijával. Rövid beszélgetést követően a fiú beszállt a férfi kocsijába. A táskáját pedig melyben egy porral oltó készülék volt a hátsó ülésre dobta. Miután fiú és a kuncsaft egymás pénzért történő kielégítéséről megállapodtak megálltak egy kivilágítatlan füves, bokros területen.

A fiú ekkor ekkor kielégítésébe kezdett, majd kérte a megállapodott 1.500 forintot a férfitól. Miután a férfi átadta a pénzt, a fiú hirtelen kivette a gépkocsiból a sértett 31 ezer forint értékű indítókulcsát, majd fenyegetőzni kezdett, hogy ha nem ad neki több pénzt, akkor megöli.

A férfi odaadta a hamutartóban lévő 600 forintot is, de a kulcsot továbbra sem kapta vissza. Ezt követően megpróbálta elvenni tőle, de nem járt sikerrel. Ekkor a elővette a poroltót, majd megfenyegette a férfit, hogy megöli és elássa, ha nem ad több pénzt neki.

A fiú ezt követően lefújta áldozatát a poroltóval. A férfi kicsavarta a fiú kezéből a készüléket, és elkezdte fújni vele. Miután kifogyott a készülék megijedt és felajánlotta a fiúnak, hogy kiveszi a pénztárcáját a kocsiból és ad neki még pénzt. Átadott 3 ezer 500 forintot, de a fiú ezt is kevesellte, és el akarta venni a kuncsaftól a telefonját.

A férfi végül beült a kocsijába és értesítette a rendőröket. A fiú pedig mintegy levezetésként megrongálta a sértett gépkocsiját. A férfi a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A fiú közel százezer forint kárt okozott a férfinak azzal, hogy lenyúlta kulcsot és megrongálta a kocsit.

Az ítélet jogerős.