Meztelen férfi támadt rá több nőre Budapesten

A férfi a semmiből ugrott elő ruha nélkül, bántalmazta kiszemeltjeit, földre lökte őket és közben saját nemi szervét tapogatta. Egyiküket olyan erővel ütötte meg, hogy eltörte az arccsontját.

Négy nőt bántalmazott egy férfi Budapesten. A módszer ugyanaz volt: előugrott a semmiből ruha nélkül, rájuk támadt majd eltűnt – gyakorlatilag nyom nélkül.

A férfi először december 4-re virradóra csapott le Zuglóban, Két fiatal nőnek is nekirontott, akik azt mondták a nyomozóknak, hogy a tettes a mínusz 15 fokos hideg ellenére csak cipőt viselt, illetve az arcát eltakarta egy ruhadarabbal. A szatír megütötte és a földre lökte őket, közben a saját nemi szervét tapogatta – írja a Zsaru magazin.

Február 12-én kora hajnalban egy másik nő is értesítette a rendőröket. Őt szintén a Rákos-Patak környékén támadta meg egy meztelen férfi, majd elszaladt.

A tettes olyan erővel ütötte meg, hogy eltört az arccsontja. Egyik helyszínen sem volt kamera, de az egyenruhások megnézték a környékről készült felvételeket. Több videón felbukkant egy fehér Opel Astra, ami láthatóan egy-egy éjszakai járatot követett. Mivel mindhárom nőt azután támadták meg, hogy leszálltak a buszról, gyanították, hogy összefüggés lehet az autó és a bűncselekmények között, így próbáltak minél több és jobb minőségű anyagot beszerezni a kocsiról.

Április 14-én délután érkezett a negyedik bejelentés egy hajnali támadásról. A felvételeken ezúttal is feltűnt a fehér Opel, és az utolsóként bántalmazott nő látta is a férfit beszállni egy fehér kocsiba. Már tudták az Astra rendszámát, és még aznap este elkapták a sofőrt, egy 28 éves fiatalembert, miközben magányosan autózott.

Mindent bevallott a rendőröknek, a támadásokat kontrollálhatatlan pszichés késztetéssel magyarázta. A nyomozók a kocsija kesztyűtartójában egy maszkot, két kést és egy viperát találtak. A férfit háromrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletével és egyrendbeli súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják, a bíróság pedig még április közepén elrendelte az előzetes letartóztatását.