Hatemeletnyi zuhanást élt túl a szegedi sportoló

A férfi ipari alpinistaként ellenőrizte egy Csongrádi sugárúti tízemeletes panelház szigetelését.
Kapcsolódó cikkek

Csodával határos módon élt túl egy zuhanást  egy ismert szegedi amatőr sportoló, aki ipari alpinistaként ellenőrizte egy Csongrádi sugárúti tízemeletes panelház szigetelését. A hatodik emelet magasságából esett egy üzlet elé, a betonra.  A biológia–testnevelés szakos pedagógus több mint két évtizede foglalkozik ipari alpinizmussal – írja a delmagyar. hu.

“Tudott beszélni, és magánál volt, de iszonyatos fájdalmai voltak. Amikor megkérdeztem tőle, hol fáj, azt mondta, mindenhol. Vittem neki egy rongyot a feje alá, de nem volt elég magas, ezért egy csomag konyhai törlőpapírral támasztottam meg a fejét. A mentőszolgálat munkatársai fél órán át stabilizálták a férfi állapotát, mire el tudták szállítani – mondta az egyik helyi boltos.

A súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett 54 éves amatőr sportolónak a Facebookon hirdettek véradást barátai, ismerősei. A bejegyzést közel kétszázan osztották meg. A múlt hét végén annyian adtak vért célzottan neki, hogy kis híján egy órát kellett sorba állni a Honvéd téri vérellátó központ előtt.