Gázolt dühében a krosszmotoros, majd elhajtott – keresik

A gyalogos rámutatott a sebességkorlátozó táblára, mire a motoros megfordult és elütötte a férfit.

Keres a rendőrség egy krosszmotorost, aki elgázolt egy gyalogost még november 19-én Veszprémvarsányban. A kétkerekű épp az Ady Endre utcában száguldozott, amikor egy férfi, aki mellett elhaladt, rámutatott a sebességkorlátozó táblára, mire “válaszul” a sofőr megfordult és elütötte a gyalogost, aki az árokba zuhant. A motoros elhajtott, a férfit a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az ügyben súlyos testi sértés miatt indult eljárás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.
A jármű a rendőrség tájékoztatása szerint nagyobb méretű, kék színű krosszmotor volt, sofőrje pedig kék és narancssárga bukósisakot, valamint motoros-dzsekit és kék színű nadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen motorosról, járművéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Pannonhalmi Rendőrőrsön (9090 Pannonhalma, Petőfi út 8/b.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.