Molesztálta, fenyegette és telefonon zaklatta kislányát a zalai férfi

A gyerek hiába tiltakozott, apja fogdosta és a nemi szervét mutogatta neki, illetve önkielégítést végzett előtte. Azzal fenyegette őt, hogy megöli az anyjával együtt, ha nem fekszik le vele.

Saját 11 éves lánya ellen elkövetett szexuális erőszak, veszélyeztetés, valamint zaklatás miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen – közölte a Zala Megyei Főügyészség csütörtökön.  A 37 éves vádlottnak 2004-ben élettársi kapcsolatból született kislánya. Bár a pár szakított, a vádirat szerint az apa gondoskodott gyermekéről. Tavaly azonban ritkábbakká váltak a találkozások, néhányszor a nagyanyjához, majd egyre gyakrabban panziókba vitte láthatások idején a kislányt.

Meztelenül üldözte a folyosón

A férfi tavaly kezdte molesztálni gyermekét, miután a kislány serdülőkorba lépett. Hiába tiltakozott, apja fogdosta és a nemi szervét mutogatta neki, illetve önkielégítést végzett előtte. Azzal fenyegette őt, hogy megöli az anyjával együtt, ha nem fekszik le vele.

Egy alkalommal egy nagykanizsai panzióban a folyosóra menekülő kislányt a férfi ruha nélkül üldözte, a támadásnak a recepciós vetett véget azzal, hogy rendőrt hívott, de a lány akkor még nem merte elmondani, mi történt vele.

Ötezer hívás

A múlt év vége óta a kislány már nem akart találkozni az apjával, aki ezért egyre gyakrabban zaklatta telefonon és interneten is, hét és fél hónap alatt több mint ötezerszer hívta fel. A férfi egy idő után nem tudta elérni, ezért a lánya nemi szervéről készült fényképet küldött a gyereke egyik unokatestvérének, aki megmutatta azt a lány édesanyjának. A gyerek csak ezután mert beszélni.

A férfi előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.