Lehet, hogy az ön nagymamáját is átverte ez a kamu ápoló

A nő azt mondta, ő a háziorvos új asszisztense. Az idős asszonyokat több tízezer forinttal rövidítette meg. A rendőrök keresik azokat, akiknek elszedte a pénzét.
Kapcsolódó cikkek

Idős embereket vert át és rövidített meg  egy sárkeresztúri nő Székesfehérváron. A csalót csütörtökön kapták el, otthonában csaptak le rá a nyomozók.<

A gyanúsított 70 és 90 év közötti nőket keresett fel otthonában és azzal a mesével állt elő, hogy ő a háziorvos új asszisztense. Ajánlatot tett, miszerint ad ajándékba egy gyógyító hatású takarót, azzal az ígérettel, hogy – bár ki kell fizetni az árát – az Országos Egészségbiztosítási Pénztár később visszafizeti az összeget. Alkalmanként több tízezer forintot vágott így zsebre.

A rendőrök most keresik azokat, akiket a nő átverhetett.

A székesfehérvári rendőrök kérik azok jelentkezését, akik hasonló jellegű bűncselekmény áldozatává váltak jelentkezzenek személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívják a 06-22/566-020 telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Augusztusban számoltunk be egy hasonló ügyről, akkor emeltek vádat ugyanis egy sárkeresztűri nő ellen,  aki háziorvosnak adta ki magát, így vert át idős embereket Környén.