Pénzt csalt ki tőle és még élettársát is új szerelméhez költöztette a csaló nő

Az asszony 650 ezer forintot szerzett különféle hazugságokkal.

Vádat emelt az ügyészség egy nő ellen, aki pénzt csalt ki párjától. Folytatólagosan elkövetett nagyobb kárt okozó csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége – emiatt áll bíróság elé hamarosan Győr-Moson-Sopron megyében.

A vádirat szerint a 42 éves nő 2014-ben az egyik társkereső oldalon ismerkedett meg áldozatával, akivel össze is bútorozott. Ugyanoda beköltöztette élettársát is, akiről azt állította újdonsült “szerelmének”, hogy a féltestvére.  Az asszony az együttélésük hat hónapja alatt – melyből a férfi két hónapot kórházban töltött – 650 ezer forintot csalt ki.

Először arra hivatkozva kért pénzt tőle, hogy a sebészorvos, akinél adminisztrátorként dolgozott, üzleti ajánlatot tett neki és 300 ezer forint ellenében bevételrészesedést kínált neki a saját porcerősítő készítményeinek eladásából. De mindez csak mese volt. Következő alkalommal 350 ezer forintot kért, azt mondta ugyanis, pert indít az orvosok ellen, akik a férfit műtötték, mondván, hibáztak. Azt állította, hogy megbízott egy ügyvédet a perképviselettel, és még egy hamis ügyvédi megbízási szerződést is csinált.