Fantomképeken a rablók

Két 18 év körüli férfi veréssel, késsel, pisztollyal fenyegetett meg egy fiatal fiút.

A ceglédi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettesek azonosításához. A két férfi még január 7-én este vette el egy fiú kabátját. Már korábban, a vonaton odamentek a fiatalkorú sértetthez. Közölték, szeretnék felpróbálni a kabátját. Amikor a fiú leszállt a vonatról, utánamentek és a ceglédi vasútállomás épületében veréssel fenyegették meg, Egyikük azt mondta, kés és pisztoly van náluk.

A fiút megfenyegető kabátrabló körülbelül 18 éves, 176 centi magas, vékony testalkatú, oldalt rövidre nyírt, fekete hajú és barna szemű. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor világoskék, koptatott farmernadrágot, fekete-fehér színű magas szárú cipőt és sötétkék steppelt kabátot viselt, mely alatt világoskék, gombos farmerkabát és szürke, magas nyakú pulóver volt. Nyakában egy fekete és egy szürke sálat hordott.

Társa szintén 18 év körüli, körülbelül 170-175 centi magas, feltűnően sápadt, szögletes arcú, vékony testalkatú, világosbarna hajú férfi, aki világosbarna pulóvert, fekete sálat, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt. Rajta nem volt kabát.

A ceglédi rendőrök kérik, hogy aki az ismeretlen tettesekről vagy a bűncselekményről bármit tud, jelentkezzen személyesen a kapitányságon vagy hívja a 06-1-236-28-83-as számot, a Telefontanút (06-80-555-111) vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikét.