Lázár gyűlöli, hogy a politikusok üzletemberek is, de azért ő is az maradt

A Miniszterelnökséget vezető miniszter többször kikelt a gyanús ügyeket vivő fideszesek ellen. Itt egy teljes lista, hogy ki ellen szólalhat még fel.
Kapcsolódó cikkek

A Heti Választ megindította Lázár János múlt heti kirohanása, amikor L. Simon Lászlóval közölte, hogy jobban tenné, ha politikusként megszabadulna a valós gazdasági befolyást jelentő érdekeltségeitől. Lázár a lap szerint ezzel látványosan elhatárolódott a politikustól, mert a Miniszterelnökséget vezető miniszter eddig nagyon figyelt arra, hogy minden konfliktust a Miniszterelnökségen belül tartson. 

Lázár nemrég Rogánnak is nyilvánosan nekiment, a Figyelő azt írta, Lázárt az zavarhatja, hogy Rogán túl sok időt tölt a saját gazdasági tevékenységének gondozásával, és “itt nem a rendszeres havi jövedelem könyvelésére kell gondolni”. Lázár ezt az interjúban véletlenül sem cáfolta meg. 

A lap szerint Lázárnak azzal lehet baja, hogy az újságírók folyamatosan őt szembesítik a többi kormánypárti politikus gyanús ügyeivel. Andy Vajna offshore ügyeiről például hetente kérdezik. Ezt persze Lázár maga vállalta be, miután a Kormányinfón hetente két órát játssza a jó rendőr szerepét az újságírók előtt. 

A Heti Válasz azért azt is leírja, hogy Lázár János sem szabadult meg minden gazdasági érdekeltségétől. Sőt, egy rakás más politikus sem. Össze is állítottak róluk egy listát.