Deutsch: Juhász Péter egy szarcsimbók

A fideszes képviselő a Facebookon tudatta, hogy megküzd Juhász Péterrel, és legyőzi „ezt a kábszeres politikai terroristát”.

A tisztességes, becsületes, szabadságszerető emberek azért harcolnak a „juhászpéterek” ellen, mert azok a „szabadságunkat támadják, a polgári hétköznapok biztonságát akarják tönkretenni” – írja Deutsch. „Juhászpéter virtigli közéleti terrorista. Egy aljas, hazug, moral insanity politikai merénylő. juhászpéter sokak szerint csupán egy szerencsétlen szarcsimbók, nem szabad vele foglalkozni”

Ám neki már elege van abból, hogy „évek óta kidülledt nyaki erekkel, teli torokból hörögve minden következmény nélkül a legelmebetegebb hazugságokkal gyalázzon mindenkit, aki a polgári politikai családhoz tartozik”.

És mire gondol? Juhász Péter azt állította, a kötelező drogvizsgálat mellett kiálló Deutsch Tamás is fogyasztott kábítószert, állítását pedig kész bíróság előtt is megvédeni. A fideszes EP-képviselő most Facebook oldalán azt írta: „juhászpéter rettenetesen ráfaragott, mert nem hagyom annyiban. Megküzdök vele és legyőzöm ezt a kábszeres politikai terroristát”.

Juhász Péter is a Facebookon válaszolt: „Van az, amikor valaki őrjöng. A magyar úgy mondja, elgurult a gyógyszere. A szakértő úgy hívja, elvonási tünet. A stílus maga az ember. Vagy ami maradt belőle”.