Cser-Palkovics újrázhat Székesfehérváron

Ismét Cser-Palkovics András a Fidesz székesfehérvári polgármesterjelöltje - közölte a nagyobbik kormánypárt városi elnöke vasárnap az MTI-t.

A Fidesz székesfehérvári alapszervezete Cser-Palkovics Andrást tartja alkalmasnak arra, hogy a következő önkormányzati ciklusban tovább vezesse Székesfehérvárt – írta közleményében Róth Péter.

Kiemelte: a polgármester az elmúlt négy évben bizonyította, hogy képes a várost jó irányba kormányozni, ezért a Fidesz az ő vezetésével folytatná városépítő munkáját.

Négy éve sikerül egységbe kovácsolni a megyeszékhely polgárait, és az összefogásnak köszönhetően a város “irigylésre méltó fejlődési pályára állt”, és Cser-Palkovics András vezetésével Székesfehérvár visszanyerte méltó helyét a magyar városok sorában – fogalmazott  Róth Péter. Hozzátette: a közeljövőben eldől az is, hogy kik indulnak egyéni képviselőjelöltként az őszi önkormányzati választáson, így a Fidesz székesfehérvári polgármesterjelöltje “egységes, erős csapat élén” készülhet a választásra és az újabb önkormányzati ciklusra.