MSZP-s az LMP-snek: “Te a lószart markolászod”

Folytatódik a Gőgös-Szél vita, az MSZP-s politikus lószarozással emelte a tétet.

Amint arról hétfőn beszámoltunk, az MSZP-s Gőgös Zoltán leflaszterparasztozta Szél Bernadettet, amire az LMP-s képviselő úgy reagált:

“Miután totál elszúrják — alapvetően a nagyobb frakciók — azt a kezdeményezést, amivel igazán kínos helyzetbe hozhattuk volna a fideszt, nem önkritikát gyakorolnak vagy lapítanak, hanem beszólnak, de nem is akármilyent. És abban az égvilágon semmi csúsztatás nincs, hogy a szocialista frakció kétharmada nem adta a támogatását annak ellenére, hogy a médiában folyamatosan az ellenkezőjét harsogták. Flaszterparaszt??? Hát gratulálok.”

Itt azt hittük, végeszakad a kulturáltnak épp nem nevezhető vitának, Gőgös Zoltán azonban hétfő este folytatta, bedobva a lószart is a csatározásba.

“Nagy vihart kavart a reggeli bejegyzésem, nyilván azért, mert nem tudják igazán mit ért a falusi nép flaszterparaszt alatt. Több vicc is foglalkozik ezzel, kettőt megosztok veletek. A városi örökös lemegy a tanyára, felvesz egy darabot a földből és mondja a szomszédnak, hogy örül, hogy milyen jó zsíros ez a föld. azt mondja erre az igazi paraszt, hogy ez igaz öcsém, de te a lószart markolászod. A másik, a városi fiatalember ezt mondja a juhásznak, hogy ránézésre megmondja pontosan mennyi birkája van. A juhász azt mondja, hogy ha ez igaz, egyet elvihet. 245 mondja a fiú. Rendben igaz, akkor válasszon egyet. Elmegy a fővárosi legény, a szomszéd juhász hallja, hogy a haver éktelenül nevet. Minek örülsz kérdezi a juhászt. Igaz, hogy ez a flaszterparaszt számolni tud, de birka helyett a pulit vitte magával” – közölte a Facebookon.

Gőgös egyben hozzátette: “Tudjátok, aki az atomenergiától a földig mindennel foglalkozni akar, vagy kénytelen, az mindent csak felszínesen tesz, ettől meg mindenkit mentsen meg az isten. Szép estét mindenkinek.”

Szél egyelőre nem reagált Gőgös “magyarázatára”. Amint fog, közöljük.