Simon-ügy: Gyurcsány mindent bevallott

A Magyar Nemzet azt írja, Mesterházy és Gyurcsány tudhatott Simon százmillióiról. A volt miniszterelnök pedig poénra vette a dolgot.

Ahogy korábban is írtuk, a napilap állítja, Mesterházy Attila jelenlegi és Gyurcsány Ferenc volt MSZP-pártelnök tudott Simon Gábor százmillióiról. Az előzetes letartóztatásban levő volt elnökhelyettes mellé zárkaügynököt helyeztek, akinek az egykori szocialista politikus számolt be erről. A lap az ő jelentésére hivatkozva írta értesülését.

A Demokratikus Koalíció elnöke nem hagyta annyiban, a Facebookon üzent, feltáró vallomást tett, április 1-je után egy nappal, de még a „bolondok napja” farvizén.

„Orbánnal közösen bíztuk meg Simont, hogy a Simicskától kapott pénzt rejtse el annak érdekében, hogy öreg korunkra vehessünk majd egy közös társasházat, ahol egy tálból cseresznyézve adomázhatunk fiatalságunkról és ugróiskolát játsszunk unokáinkkal.

Most befuccsolt a terv. Kár. Pedig milyen jól elterveztük Viktorral.

Ez az átkozott Simon cserbenhagyott bennünket. Lehet, hogy már soha nem lakhatok Viktorral együtt. Hogyan fogom kibírni?”

Egyre szövevényesebb ez az egész.