Most Szél Bernadettet gyalázza a fideszes Tasó

Szerinte a képviselőnő "visító hangú", "rikácsol", "pofátlan", és "hiszériázik". Bemutatjuk Tasó László újabb kirohanását.

Egy újabb, rendkívül kulturált megnyilvánulást engedett meg magának Tasó László fideszes képviselő, aki korábban Szabó Tímeát ekézte, miután rászólt, hogy legyen már kedves csendben végighallgatni Jávor Benedek hozzászólását. Erre Tasó László úgy reagált: “Te mit pofázol bele, kisanyám”.

Tasó László a mai, Paksos-szavazás kapcsán elemzett egy másik képviselőnőt, Szél Bernadettet, aki egyébként szirénával zavarta meg a szavazást. Tasónak Szélről ez jutott eszébe:

“Ma délelőtt a visító hangú Szél nevű LMP-s képviselőnő megrökönyödésünkre azzal vádolta meg dr. Bácskai János képviselőtársamat, Ferencváros polgármesterét, hogy belenyúlt a táskájába, amiben az ülés megzavarására alkalmas kézi kihangosító mikrofonját hozta! Rikácsolva kérte számon tőle a nyilvánvaló képtelenséget, aminek a felhozatala is pofátlanság és vérlázító! A mellette és körülötte ülők elképedve hallgatták a képviselőnő hisztériáját, melyet Bácskai képviselőtársam határozottan és felháborodva visszautasított. Mérgelődve tette hozzá képviselőtársam, hogy a bizottsági üléseken Szél képviselő rendszeresen „hozzá nem értőknek” nevezi a kormánypártiakat, fölényes gőggel kiabálja, hogy „népszavazást akarok” a Paksi erőmű-bővítés ügyében. Ez annál inkább is arcátlanság, mert dr. Bácskai János kémiai adjunktus, és egyetemen tanított az atomerőműről, sőt Pakson tett szakértői vizsgát!”

Tasó László ebben a ciklusban, tehát 4 év alatt – a képviselőnők gyalázását leszámítva – mindösszesen 46-szor szólalt fel, és 10 önálló indítványt nyújtott be. Mindezért havi 1 millió forintos fizetést vett fel.